Det blir ännu lite mer Christer Fuglesang-feber i helgen, åtminstone i Göteborg. Astronauten har blivit författare och presenterar sina två nya böcker på Bok- och biblioteksmässan. Populär astronomi är där på plats både då Christer håller låda och hela helgen på Kulturtidskriftsmontern. Där kan du köpa lösnummer och prenumerera till sjukt låga mässpriser.

En annan västkustsk nyhet är att vi har fått en ny bloggare, göteborgaren Eva Wirström, doktorand vid Onsala rymdobservatorium. Välkommen Eva!

Bild: Bonner Fakta/Max Ströms förlag
Christer Fuglesang har skrivit en rymdsjälvbiografi och en rymdbilderbok som presenteras på Bokmässan i helgen. Lördag kl 13 samtalar han med göteborgsastronomen Marie Rådbo och rymdnestorerna Sven Grahn och Kerstin Fredga i lokalen K2. Han är på mässan även på fredagen, och samtalar med Lotta Bromé och Ulf Elving om mat i rymden både på fredag och lördag. Klicka för att se allt han är med på. (Bild: Bonner Fakta/Max Ströms förlag)