Dragon i rymden. Ovan: uppsändning live på datorn och Dragon fångad av stationens robotarm. Nedan: en närmare till på kapseln, och dess innanmäte med blåa led-lampor för extra rymdig stämning. (Foto: ESA/NASA/A. Kuipers)

Det privata företaget SpaceX har gjort succé med rymdfarkosten Dragon som finns sedan i lördags dockad med Internationella rymdstationen 40 mil ovan jord. Men det är den holländske astronauten André Kuipers som just nu jobbar på stationen som tagit de bästa bilderna på nykomlingen i rymden. På SpaceX hemsida finns mest bara skärmdumpar från NASA tv, men i Kuipers fotoflöde på Flickr finns dessa fantastiska kort och mer därtill. Klicka på bilderna för att se mer.

2 KOMMENTARER

  1. Hmm, det skulle kanske vara ungefär 40 mil ovan jord i stället för 4 mil ovan jord 🙂

Comments are closed.