Lego och NASA har samarbetat länge. Nu kommer 168 lyckliga Legoaffärer världen över få flera av de berömda “Pillars of creation”-bilderna tagna av Hubble, återskapade tredimensionellt med legobitar, att visa upp för sina kunder. Läs mer och se alla bilder i pressmeddelandet.

Detta är en del av Legos senaste rymd-lego-kampanj Go Beyond, som också har resulterat i ett kit för att bygga sin egen Space Shuttle, komplett med ett Hubbleteleskop i miniatyr. Kittet och många andra legorymdbyggen finns att beskåda på lego.com/gobeyond. Här kan du också ladda hem instruktioner för att bygga din egen mini-version av en Hubble-bild.

 

1 KOMMENTAR

  1. Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

Comments are closed.