Aftonbladet rapporterar om något mystiskt som nästan hände Pet Shop Boys flygplan natten till onsdag. Piloten på det chilenska planet la märke till några glödande föremål ett par kilometer bort från planet och rapporterade vidare. Nya zeeländska luftfartsmyndigheten trodde först att det var fråga om en rysk rymdfarkost av typen Progress som brann upp i atmosfären efter en tur på Internationella rymdstationen (tänkte de kanske på explosionen som sågs från Australien i februari?). Men det har sedan tillbakavisats både av ryska rymdstyrelsen och av Nasa, uppger australiensiska Sydney Morning Herald och space.com. Progress gjorde sitt återinträde enligt plan, hela 12 timmar efter det inträffade. Sannolikt rörde det sig istället om en meteorit som brann upp i atmosfären. Pet Shop Boys själva lär ha, som de flesta andra passagerare, sovit igenom händelsen.