Krister Sjölander på Rymdbolagets Prisma-blogg bjuder på bloggosfärens jobbigaste tävling. Nu ligger Kristers andra finn-fem-fel-bild ute, och jäklar vilken utmaning att lista ut vilken pryl som ska plockas bort innan satelliterna ska upp. Om jag fick städansvaret där skulle nog Christer Fuglesangs ökända skiftnyckel inte vara det enda felplacerade föremålet i rymden. Första delen i tävlingen är möjligen lite lättare, men inte mycket. Klarar du utmaningen? Krister hotar nämligen med att lägga ner tävlingen om inte det blir fler svar… (Mer om Prismasatelliterna kan du förresten läsa i senaste nummer av Populär Astronomi.)

Bild: Rymdbolaget
Är det en bortkommen kexchoklad i mitten som sitter fel bland Prismas kablage? Jag är inte så säker längre. Klicka för att se hela bilden och gissa själv. (Bild: Rymdbolaget)