Är du i Göteborg i helgen så kom och hälsa på Populär Astronomi på Bok och biblioteksmässan. Jag och min chef Gösta Gahm kommer att vara där, (iklädda helt nyproducerade t-tröjor!), med bas på Kulturtidskrifternas monter B04:04. Där trängs vi med allehanda andra tidningar, kom och se hur kulturkrocken artar sig och skaffa ett ex av tidningen till mässpriset 30 kr.

I övrigt på bokmässan ser det ut att bli lite ont om rymden och astronomin, men göteborgsastronomen Marie Rådbo släpper sin nya Ögon känsliga för stjärnor. Henne kan du träffa på Forskartorget kl 18.05 på fredag den 26 oktober. Recensioner av boken hittar du hos GP, Sydsvenskan och såklart i nästa nummer av Populär Astronomi.
Kulturtidskrifternas blogg

Förra årets kulturtidskriftsmonter på mässan: där i mitten kan man se Populär Astronomi. Till höger Hanna från Nätverkstan Ekonomitjänst som sköter tidskrifternas prenumerationer.

1 KOMMENTAR

  1. Vi syns där på fredag!
    P.s. tror du att du kan ordna en Populär Astronomi t-shirt åt mig? självklart betalar jag för den ^^
    Ha det så bra Robert!

Comments are closed.