Norska Verdens gang rapporterar under morgonen att en sten som slog hål i en kolonistugetak i Oslo troligen är en meteorit. Enligt Norges mest kände astronom Knut Jørgen Røed Ødegaard är meteoriten en rest efter det spektakulära stjärnfallet som sågs över södra Skandinavien kvällen den 1 mars 2012 (se vår tidigare rapport och våra läsares egna observationer). Utifrån observationer som han samlat från allmänheten kunde rymdstenens nedslagsplats ringas in någotsånär (mer hos Ødegaards sajt Bang i rommet). Och nu finns till och med bilder på den några centimeter stora stenen som är kvar efter den som skapade ljusshowen.

2 KOMMENTARER

  1. Jag undrar vad är det för slags energimoln som hela solsystemet skall passera.
    Man pratar om det på media och en viss Alexis är involverad.

  2. Om det är mig du menar så har jag tyvärr ingen aning om vad du menar för ”energimoln”.

Comments are closed.